Tarieven

Casa Lavanda is te huur voor een (verlengd) weekend, midweek of een week. Verkies je een formule op maat, neem dan zeker contact met ons op.

Losse overnachtingen (wellnessovernachting) tijdens het weekend max. 4 weken vooraf te boeken in functie van de vakantiewoningverhuur en nooit tijdens vakantieperiodes (www.tlavendelhof.be)

Prijzen verhuur vakantiewoning

Prijzen zijn afhankelijk per weekend en aantal personen en seizoenen. De basisprijs is geldig voor maximaal 8 (volwassen) of 10 personen, vanaf meer dan 10 personen (max 12) geldt een meerprijs per bijkomende persoon.

Vanaf 2024 hanteren we nu ook een tarief 'klein huis', dit om kleinere groepen tegemoet te komen. Dit tarief geldt voor maximaal 5 personen waaronder maximaal 4 volwassenen. (bvb : 2 gezinnen met 1 kind of 1 gezin met 2 of 3 kinderen). Bij dit tarief worden 2 kamers ter beschikking gesteld. OPGELET: extra personen zijn in geen geval toegelaten!

Gewone weekends buiten de vakantieperiodes zijn boekbaar vanaf 2 nachten.
In vakantieperiodes werken we met lang weekend van vrijdag tot maandagochtend, midweek van maandagavond tot vrijdagochtend of weekverhuur van vrijdagavond tot vrijdagochtend. De woning is idealiter te bezetten door 2 à 4 gezinnen met kinderen of door maximaal 8 à 10 volwassenen.

Richtlijn tarieven buiten vakantieperiodes (afhankelijk hoog-laagseizoen):

Weekend 2 overnachtingen (buiten vakantieperiodes en afhankelijk van seizoen) :
vanaf 1500 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met zondag 16u én vanaf 1200 € voor 'klein huis'

Verlengd weekend 3 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
vanaf 1700 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met maandag 10u
Vanaf 1900 € voor aankomst op vrijdag vanaf 18u tot en met maandag 16u (niet mogelijk in vakantieperiodes) én vanaf 1450 € voor 'klein huis'

Midweek 4 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
vanaf 1850 € voor aankomst op maandag vanaf 18u tot en met vrijdag 10u én vanaf 1650 € voor 'klein huis'

Week 7 overnachtingen (buiten vakantieperiodes) :
Vanaf 2950 € voor aankomst vanaf 18u tot uitcheckdag 10u én vanaf 2600 € voor 'klein huis'

Vraag steeds gerust naar een persoonlijk prijsopgave volgens de gevraagde periode.

Prijzen zijn inclusief het volledige privé gebruik van de villa, onbeperkt gebruik van de wellness met binnenzwembad, jacuzzi, infraroodsauna, Finse sauna, ... De prijs is bij een normaal verbruik all-in dus geen extra’s meer voor electriciteit, waterverbruik, gas, eindschoonmaak (indien conform de huisregels wordt achtergelaten). Vanaf 2022 moeten wij helaas rekening houden met enorm stijgende energieprijzen en zal er een extra kost (energietoeslag) per nacht afhankelijk van het seizoen verrekend worden. Indien het past in onze agenda doen wij steeds ons best om wat vroeger te laten inchecken.

Voorwaarden verhuur vakantiewoning

Voorschot : 30 % vooraf bij reservatie Saldo + borg : ten laatste 6 weken voor aankomst, bij laattijdige betaling heeft de verhuurder het recht om de boeking opnieuw voor verhuur vrij te stellen zonder terugbetaling van het voorschot. Korter dan 6 weken voor aankomst bent u ook nog het te betalen saldo verschuldigd bij het niet nakomen van de correcte betalingsmodaliteiten.
De waarborg wordt binnen de 10 dagen teruggestort op rekening (indien geen schade werd vastgesteld, het nazicht doen wij niet bij check out maar alles wordt bekeken tijdens de opkuis omdat schade helaas dikwijls verdoezeld wordt en wij niet niet op 5 min alles kunnen nakijken)
Opgemaakte bedden bij aankomst
Keukenlinnen inbegrepen
Badlinnen zelf mee te nemen of handdoekenpakket met badjas te huur aan 15 € per persoon
Gebruik wellness (zwembad, sauna’s, hot whirlpool, ...) onbeperkt inbegrepen Trampoline, groot indoor ballenbad, speeltoestel met klimtoren en schommel aanwezig
Drinken en eten in de natte zones is strikt verboden Casa Lavanda is te huur voor een (verlengd) weekend of een week, of op basis van één van onze arrangementen : Dolce Far Niente (link naar wellness website voor betreffend arrangement). Verkies je een formule op maat, neem dan zeker contact met ons op.

Bij het boeken van de vakantiewoning ga je automatisch akkoord met de
algemene huurvoorwaarden.

Contacteer ons

Bekijk ook ‘t Lavendelhof, waar luxueus genieten centraal staat en kinderen welkom zijn!

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem

FB