Accomodatie

Onze themakamers bieden plaats aan 12 personen (max 8 - 10 volwassenen).

Casa Lavanda is een ruime en open vakantiewoning in het hartje van de Vlaamse Ardennen, met alle voorzieningen om heerlijk te genieten van een kort of langer verblijf.

Casa Lavanda biedt slaapplaats aan 10 tot 12 personen en is volledig uitgerust voor baby’s en kinderen. De vier ruime slaapkamers hebben elk een eigen thema. Op het gelijkvloers is er een rolstoeltoegankelijke slaapkamer.

De kamer Lavanda is gelegen op het gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk, net als de woonkamer, keuken en wellness-ruimte. De badkamer ligt op de eerste verdieping, maar er is mogelijkheid tot douchen in de wellness-ruimte op het gelijkvloers. De gangen en deuropeningen in Casa Lavanda zijn breed en er zijn drie tilliften aanwezig, zodat iedereen ten volle van de vakantiewoning en wellness kan genieten. Alle tilliften zijn discreet opgesteld. Heb je geen tillift nodig, dan merk je ze amper op.

Een mobiele tillift in de woon- en slaapkamer zorgt voor een makkelijke verplaatsing in en uit bed. Een plafondmotor in de regendouches en een tillift in de wellness-ruimte, maken het in- en uitstappen uit het zwembad, de douches en de jacuzzi mogelijk. Tot slot beschikt de keuken over een hoog/laag systeem van het keukeneiland en een aanpasbare tafel. Ook het sanitair is afgestemd op mensen met een verminderde mobiliteit.

Casa Lavanda is eveneens geschikt voor baby’s en kinderen. Een babybedje en twee eetstoelen zijn op aanvraag beschikbaar. De grote tuin is volledig omheind, terwijl een ballenbad, pingpongtafel en trampoline de vakantiewoning tot een paradijs voor jong en oud maken.

Contacteer ons voor meer informatie en reservaties.

Casa Lavanda in beeld

Bekijk ook ‘t Lavendelhof, waar luxueus genieten centraal staat en kinderen welkom zijn!

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem

FB